IF YOU LIKE THIS BLOG...
PLEASE BE
THE FOLLOWER!

SWEETALIA's FOLLOWER
CLICK THE STAR IMAGE

ARTIKEL TERKINI

BAKAL MECECAH 10 000 PENGUNJUNG
 

Tuesday, December 30, 2008


Wow...berbunga rasa hati bila tgok bilangan pengunjung blog ni dah hampir mencecah 10,000 walau pun motif awal aku berblog ni sekadar suka suka dan tulis benda benda yg aku lihat kat sekeliling...tapi alhamdulillah dalam masa tak sampai setahun blog ni dahada pembaca nya sendiri yang akan sering datang lagi dan lagi...Terima kasih buat semua pembaca dan teman setia blog GADIS MELAYU..tanpa kalian siapa lah aku di dunia blogger ini...LIA SAYANG KORANG SEMUA dan blog korunk pun best jugak pendek kata dr blog kita belajar mcm mcm...dari seringan ringan perkara sampai ke seberat berat permasalahan.Blog mmg telah mendewasakan aku...Tengok la sendiri lebih kurang 22 pengunjung lagi dah nak 10 000 ....
HORRAY!!


Nurkilan...,





.................................................................................................
AddThis Social Bookmark Button

Email this post


2 apa kata mereka: to “
BAKAL MECECAH 10 000 PENGUNJUNG

  • Anonymous
    December 30, 2008 at 9:13 PM  

    Jangan [pandang pada wajah tapi harus pada hati sesaorang. Ada-kah ada beda-nya sahabat dan kawan ?

  • Sweetalia
    December 30, 2008 at 10:23 PM  

    Semuanya terserah pada intripitasi masing masing bagai mana untuk mengolah fahaman tentang kawan atau sahabat...bagi saya kawan atau sahabat keduanya sama..apa yang lebih penting adalah kejujuran seseorang itu melayari satu satu perhubungan...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Blog Widget by LinkWithin
Kepada pengunjung yang inginkan blog mereka di LINK kan ke blog ini sila isi butiran di bawah.
LINK ME UP FORM

Your Name
Blog Name
Blog URL
Your Email
Banner Code(leave this empty if no banner)

Setelah itu anda boleh lah memasang BANNER atau LINK blog ini di blog anda.
Terima Kasih!
 

Design by SWEETALIA | Distributed by SWEETALIA.COM