IF YOU LIKE THIS BLOG...
PLEASE BE
THE FOLLOWER!

SWEETALIA's FOLLOWER
CLICK THE STAR IMAGE

ARTIKEL TERKINI

BANNER UNTUK HUSSAINI
 

Monday, January 21, 2008

Lia tgok kat dalam blog hussaini belum ada banner dan husaini ada tanya zul mcm mana nak buat..so lia tolong husaini buat..nak pakai ,pakai la..kalau tak suka tak yah pakai...tak apa lia tak kisah...ikhlas je nak tolong kawan kawan!Kat dalam box pertama tu code dia.....

Kcynodia



Untuk pasang kat blog sekali dengan code untuk di copy oleh kawan kawan...code dia seperti kat bawah...



**Ingat...blog lia tak leh klik kanan untuk copy...so untuk copy coding tu letak crusor kat mula mula kotak putih tu...pastu CTRL A untuk highlight CTRL C dia auto copy...(cuba paste kat notepad tgok ada tak!)
Lia harap husaini suka....

.................................................................................................
AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 apa kata mereka: to “
BANNER UNTUK HUSSAINI

  • al-hussaini
    January 21, 2009 at 10:25 PM  

    hai lia...terima kasih banyak2...tak terucap rasanya coz seperti sangat dihargai tatkala lia buatkan banner ni utk hussaini...

    dah copy n paste dah banner ni kat gadget hussaini...thanks again ya..aestetik sgt dgn kilau-kilauannya....

    actually, baru je balik dari kota kinabalu..baru je smpi n terus buka laptop n surf tenet...nak buang keletihan lepas drive td...hehe

    thanks.............

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Blog Widget by LinkWithin
Kepada pengunjung yang inginkan blog mereka di LINK kan ke blog ini sila isi butiran di bawah.
LINK ME UP FORM

Your Name
Blog Name
Blog URL
Your Email
Banner Code(leave this empty if no banner)

Setelah itu anda boleh lah memasang BANNER atau LINK blog ini di blog anda.
Terima Kasih!
 

Design by SWEETALIA | Distributed by SWEETALIA.COM