IF YOU LIKE THIS BLOG...
PLEASE BE
THE FOLLOWER!

SWEETALIA's FOLLOWER
CLICK THE STAR IMAGE

ARTIKEL TERKINI

GAME TIME IS COMING BACK!!
 

Monday, January 19, 2009

Sekadar gambar hiasan...

Semasa awal penglibatan Lia dalam dunia blogging dulu lia banyak Upload simple game dalam blog ni...Tadi masa tgok balik posting posting lama tergerak pulak nak tgok balik GAME GAME ni.Pastu masa main dok gelak sorang sorang...yang lucu pun ada...yang best pun ada...dah lama tak main game tu terasa skill dah kurang..game bangang pun leh kalah....wakakakakaka...!Align Center

So untuk posting kali ni..Lia nak ajak korang main game sambil flashback balik isi kandungan blog ni dulu dulu.....

GAME 1:Game Helikopter

GAME 2:Game Monkey Mongok(wakakakaka!Try la kalau berani)

GAME 3:Game Tomoi(Muay Thai)

GAME 4:Game Batman

Rasanya cukup la 4 dulu....cuba la ek....sesaja je untuk isi masa lapang....dulu dulu lia mmg addicted game game simple mcm ni...game yg xstream tu kurang minat...heheheh.Selamat Mencuba dan have fun!!


Game Over...,



Jika anda suka BLOG dan artikel artikel ini..,belikan saya secawan kopi dengan memberi
"RATING"

pada blog ini.
Terima kasih atas sokongan anda!


Blog Gadis Melayu
Klik kopi!

.................................................................................................
AddThis Social Bookmark Button

Email this post


12 apa kata mereka: to “
GAME TIME IS COMING BACK!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Blog Widget by LinkWithin
Kepada pengunjung yang inginkan blog mereka di LINK kan ke blog ini sila isi butiran di bawah.
LINK ME UP FORM

Your Name
Blog Name
Blog URL
Your Email
Banner Code(leave this empty if no banner)

Setelah itu anda boleh lah memasang BANNER atau LINK blog ini di blog anda.
Terima Kasih!
 

Design by SWEETALIA | Distributed by SWEETALIA.COM