IF YOU LIKE THIS BLOG...
PLEASE BE
THE FOLLOWER!

SWEETALIA's FOLLOWER
CLICK THE STAR IMAGE

ARTIKEL TERKINI

NYANYI NYANYI!
 

Saturday, January 17, 2009

Hmmm..sesapa yang dah lama knal lia ni mungkin dah sedia maklum yang lia ni mmg suka sangat nyanyi...kira hobi masa lapang la gtu...sore tak sedap mana pun tapi tak pedulik sbb itu dah kita punya hobi..suke hati mak bapak sepupu tunggal bin tunggul lia la ...lia nak nyanyi jugak..wakakakaka.

So tadik lia dah upload kan satu lagi vid baru kat YOUTUBE...sebenarnya projek tu dah lama..kira kira 2 bulan gak la terbengkalai...mula mula yg the other party tu yg bz...pastu bila dtg bab aku punya part pulak ..lia pulak bz sebab baru buka sekolah...tapi akhirnya berjaya jugak la projek tu di siap kan....Nak tau pojek apa??

Klik video ni...tadaaaaaaaaaaa!!!

Sebenarnya ni projek duet dgn seorang rakan yang lia knal juga melalui youtube....pecaya atau tidak dunia cyber sekarang sememangnya dunia tanpa batasan...tak penah jumpa 4 mata pun leh bikin lagu duet...tak payah nak tunggu jumpa kat koke!wakakakaka!

Kalau ade sumbang sumbing sesikit...maap maapkan la..kita ni penyanyi amatur bukan pro..nak yg sedap kita dgr CD la okek!So ni sekadar pojek syok sendiri setelah memasing teruja dgn sore masing masing...so kami pun berduet lah...jgn gossip SCANDLE lia ngan dia sudah....dia tu muda lagi tu....jauh mudanya...Baik budanya berbudi bahasa.Nama dia Reaus ,orang Singapura tapi tinggal kat Johor.(Reaus akak pomot ko ni!)sapa sapa adik adik pempuan yg lalu lalang kat sini kalau ada yg bekenan...boleh wat pesanan...wakakakak!Yang gambo berdua tu jgn terpedaya...teknologi semata mata...wakakakak!

Ok ..untuk video yang kedua Vid lia nyanyi dan buat rakaman live....sampai nak terkincit haku di buatnya nyanyi lagu misha omar yg tinggi key sampai melangit...wakakakaka!So enjoy lah ek..kalau nak tgok vid vid yang lelain..boleh datang ke sini.. http://www.youtube.com/sweetalia



So ...lepas ni ada sapa sapa tak nak duet lagi ngan lia...meh meh kita wat pojek baru...hehehe!Zul ke(mister SOT)....budi ke(Budiawan Hutasoit) ayo dong nyanyi bareng....wahahaha!


Nyanyi nyanyi lalala,



Jika anda suka BLOG dan artikel artikel ini..,belikan saya secawan kopi dengan memberi
"RATING"

pada blog ini.
Terima kasih atas sokongan anda!


Blog Gadis Melayu
Klik kopi!







.................................................................................................
AddThis Social Bookmark Button

Email this post


8 apa kata mereka: to “
NYANYI NYANYI!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Blog Widget by LinkWithin
Kepada pengunjung yang inginkan blog mereka di LINK kan ke blog ini sila isi butiran di bawah.
LINK ME UP FORM

Your Name
Blog Name
Blog URL
Your Email
Banner Code(leave this empty if no banner)

Setelah itu anda boleh lah memasang BANNER atau LINK blog ini di blog anda.
Terima Kasih!
 

Design by SWEETALIA | Distributed by SWEETALIA.COM