IF YOU LIKE THIS BLOG...
PLEASE BE
THE FOLLOWER!

SWEETALIA's FOLLOWER
CLICK THE STAR IMAGE

ARTIKEL TERKINI

DIUNDANG KE TV3
 

Saturday, April 26, 2008


Gembira..Gugup...Tak terkata...Dan di luar jangkaan..!!Itu lah saja yang lia dapat katakan apabila lia telah berpeluang menjadi undangan dalam rancangan bual bicara pagi MALAYSIA HARI INI(MHI) di TV3...Aduh..siapa lah yang akan menjangka org biasa biasa mcm lia ni akan muncul di kaca TV...kalau sekadar bual bual tu lain lah cerita...ni diberi pulak kesempatan menyanyi dalam segmen 'Bersama Artis Undangan'...hmm sesuatu yang diluar jangkaan....heheh sebenarnya mmg lia malu nak hebahkan yang lia akan muncul di TV pada pagi Jumaat 25hb APRIL 2008...Lia hanya memaklumkan kepada rakan dan keluarga terdekat jer....malu weh...kalau nyanyi sedap mcm artis tak pe gak...hehehe ni mcm 'sumbangseh' gtu...wakakakaka...walau apa pun malang sekali clip yang lia nyanyi tu tak ada sapa pun yang rakam....yg family lia rakam dapat masa tgh interview jer...sampai bab nyanyi bateri kamera abih...ampehhhhhh!!So lia menyeru dan merayu..kalau ada ada siapa siapa yg sempat rakam...boleh la berhubung dgn lia..nanti kita leh upload kat cni...biar siapa yg terlepas tgok rancangan tu leh tgok kat cni....






Hehehe...dapat separuh jalan jer...!

Dan kat bawah ni adalah gambar gambar kenangan yang sempat lia abadikan bersama penyiar penyiar TV3 yang sempat lia temui di sana....semuanya manis/hensem..semuanya friendly sangat...tak lokek dgn senyuman.
And i think,all the credits should goes to Ally Iskandar,sebab dia yang telah menjemput lia ke rancangan terbitan beliau...dan layanan mesra beliau buat kita rasa tenang dan selesa sepanjang Lia berada di sana....Terima Kasih banyak banyak Encik Ally Iskandar atas segala-galanya...

Bersama Penerbit MHI..Encik Ally Iskandar



Pose kat set MHI...bersama Wardina dan Fitri...

Bergambar mesra mesra alam gtu ngan Kak Abby..!

Akhir sekali lia ucapkan penghargaan yang tak terhingga kepada seluruh warga Krew MHI yang tak dapat di sebut nama semuanya di sini...semuanya sungguh mesra dan buat lia rasa senang di sepanjang acara ini berlangsung...

Terima Kasih

.................................................................................................
AddThis Social Bookmark Button

Email this post


5 apa kata mereka: to “
DIUNDANG KE TV3

  • PrincessKawaii
    April 27, 2008 at 12:31 AM  

    hye cikgu alia!
    sy tertarik bla tgk rncgn MHI smlam..
    sy sempat salin email blog cikgu..
    mmg best la cikgu ni!
    =D

  • *SiRibenMerah
    April 27, 2008 at 2:57 PM  

    salam kenal..
    wahahaha..
    hebat2.. kagum tgk cikgu alia dlm tv.. hiksss....

    I sokerrr..
    u look so cute la sis.. =)

  • alang
    April 28, 2008 at 1:54 PM  

    Dear CG Alia, Saw you on MHI, by chance. You have a sweet voice. I'm sure your pupils love you, the singing teacher'

  • Azaharuddin
    April 30, 2008 at 12:24 AM  

    I antara org yang berkesempatan tgk Alia nyanyi live pagi tu.. masa Aby bagi tau ada cikgu nak nyanyi sebagai tetamu undangan tu pun dalam hati i dah kata.. " takkan alia kot.. tapi takper la.. tunggu jek la.. mana tau alia"... hehehe.. sekali betul.. alia..

    tahniah alia.. berjaya menarik minat tv3 utk bagi slot pada alia... ;)

  • Amel Hanan
    May 4, 2008 at 1:00 PM  

    Saya tengok Cikgu nyanyi dlm TV3 hari tu. Cikgu nyanyi memang best... bestnya ada cikgu yg pandai menyanyi. Saya sedih kerana cikgu saya kat sekolah tak pandai nyanyi cam cikgu, kalau tak takdelah saya mengantuk kat kelas selalu...
    =P

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Blog Widget by LinkWithin
Kepada pengunjung yang inginkan blog mereka di LINK kan ke blog ini sila isi butiran di bawah.
LINK ME UP FORM

Your Name
Blog Name
Blog URL
Your Email
Banner Code(leave this empty if no banner)

Setelah itu anda boleh lah memasang BANNER atau LINK blog ini di blog anda.
Terima Kasih!
 

Design by SWEETALIA | Distributed by SWEETALIA.COM