IF YOU LIKE THIS BLOG...
PLEASE BE
THE FOLLOWER!

SWEETALIA's FOLLOWER
CLICK THE STAR IMAGE

ARTIKEL TERKINI

JAWAP SURVEY...DAPAT DUIT!
 

Friday, April 18, 2008



Ni ada benda best yang lia baru terjumpa dan nak share ngan korang semua....Hanya dengan menjawap soalan soal selidik yang mudah anda akan di bayar 4USD setiap satu.Malahan untuk soalan kaji selidik yang pertama anda jawap selepas registration anda akan di beri 6USD.Soalan kaji selidik dia senang jer..bukan soalan kaji selidik berjela jela mcm korang wat tesis kat U tu...korang cuma di beri 2 laman web untuk korang tgok..pastu korang buat la penilaian sama ada laman web tu menarik ke tak...atau pun mengelirukan ke...boring ke....buat komen dalam 2 3 baris pastu...Wallahhhhhhhhhh!Dah masyuk 4USD dalam income.Amacam??Best tak??
Tapi ada beberapa syarat mudah la yang korang kena ikut...syarat ni mudah sgt pun kalau nak di bandingkan dgn bayaran yang bakal korang terima nanti.....
  • Korang mesti boleh Berbahasa Inggeris dengan betul - sebab semua jawapan survey tu kena di jawap dalam bahasa inggeris.
  • Mesti ada akaun PAYPAL - Untuk pengguna pengguna di luar USA paypal adalah satu satu nya kaedah pembayaran yg di terima.Semua pembayaran anda akan di masukkan ke sini.Boleh buka akaun ni FREE jer.(jadi kalau tak tau PAYPAL apa g klik kat encik google,nanti dia akan bagi tahu...nak terangkan kat sini nanti buang masa!)
MINIMUM PAYOUT dia adalah apabila akaun anda mencecah USD75.Nampak mcm jumlah tu besar kan?Tapi sebenarnya sekejap jer korang leh sampai jumlah tu.Cuba korang pikir balik...1 survey 4USD so kalau nak sampai 75USD cuma jawap lebih kurang 15 survey jer...pastu bayangkan la 75USD tu darab dengan 3.5(untuk tukar dalam RM)WOWwwwwwww...dah berapa dah tu???Korang pikirla sendiri...

Ni contoh akaun lia...baru jer jawap 5 6 servey dah banyak ni....tgok la sendiri...

Jom jangan buang masa lagi...meh kira ramai ramai bikin wang dgn jawap survey...!!!
Untuk keterangan lanjut sila klik pada BANNER kat atas sekali tu atau pon KLIK DI SINI.

.................................................................................................
AddThis Social Bookmark Button

Email this post


2 apa kata mereka: to “
JAWAP SURVEY...DAPAT DUIT!

  • azhass71
    April 22, 2008 at 2:52 PM  

    hehehe salam best blog you nie jom tukar2 link

    http://fishing.k-rex.org

  • OLED
    April 23, 2008 at 9:40 PM  

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Blog Widget by LinkWithin
Kepada pengunjung yang inginkan blog mereka di LINK kan ke blog ini sila isi butiran di bawah.
LINK ME UP FORM

Your Name
Blog Name
Blog URL
Your Email
Banner Code(leave this empty if no banner)

Setelah itu anda boleh lah memasang BANNER atau LINK blog ini di blog anda.
Terima Kasih!
 

Design by SWEETALIA | Distributed by SWEETALIA.COM